Rørbukning

Vi er hos MDS Stainless, specialister i at bukke rør, vi kan løse alle opgaver inden for rør bearbejdning, hos os får du altid et kvalitets sikret produkt, til en konkurrencedygtig pris.

RØRBUKNING I RUSTFRIT STÅL

Du får løst din opgave, inden for rørbukning, af professionelle medarbejdere, der vil gøre alt for at dit behov bliver opfyldt, og det har ingen betydning, om du skal have bukket et rør eller en serie produktion, vi løser enhver opgave. Hos MDS Stainless har vi specialiseret os, i rør bearbejdning, det betyder at når du vælger, at bruge os som leverandør, får du fremstillet dine rør, af et meget målrettet team, som udelukkende fokusere på, at fremstille rør i rustfrit stål, det er med til at sikre dig, at du får den bedste rådgivning og løsning på dine opgaver. Vi hjælper også gerne med udvikling af nye produkter, da vi har stor erfaring med produktion af prototyper.

Rørbukning CNC

Med vores moderne cnc styret rørbukker, kan vi håndtere store og små serier i mange forskellige dimensioner og radier. Vi har et større sortiment af værktøjer, så vi kan klare størstedelen af vores kundeønsker. Skulle en værktøjs dimension eller radius ikke ligge i vores sortiment, kan vi i vores egen værktøjs afdeling, fremstille det ønskede værktøj, derved slipper vi for lange ventetider og dyre værktøjs køb.
Vi kan bukke rør fra Ø10-Ø76mm med dorn og med rørlængder op til 6000mm

MDS Stainless kontakt os

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder