Ydelser

DK: MDS Ydelser

MDS Stainless er en virksomhed, som har valgt at fokusere på fremstilling af produkter i rustfrit stål, det betyder at du får den bedst mulige rådgivning, når du skal have fremstillet rustfrie varer, da vi er eksperter på området, og derfor kan du trygt overlade dine opgaver til os. Vi er ISO9001, ISO3834 og APQP4WIND virksomhed, og hjælper dig fra design til færdigt produkt. Vores produkt program spænder over opsvejsning af rustrfri konstruktioenr, bukning og endeformning af rør, samt integration af rustfri stålslanger og kompensatorer. MDS Stainless tilbyder prototyper, nulserier og varians ordrer fra den danske produktion. Vi er placeret i Gludsted, Midtjylland. MDS har i tillæg en god stor produktionenhed i Polen, som sikrer dig kapacitet og attraktive priser, i MDS kvalitet. Vores verden er rustfri – vi ser frem til at skabe værdi for din forretning.

GB: MDS Business scope

Our focus is production of stainless steel welded pipe and hose assemblies, bending of pipe and, endforming of pipes and assembly of stainless steel hoses. We run prototyping, NPI and fast track in our Danish based production unit. Serial production capacity is driven by our Polish unit. Being ISO9001, ISO3834 and a APQP4WIND company, we offer full product support, from initial guidance, review of concept, prototyping to full product ramp up with PPAP and frozen processes. Stainless steel piping is our world – we are looking forward to supporting your business.

Automatsvejsning

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

CNC Berarbejdning

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

Endeformning

Vi tilbyder ende formning i rustfri stål max godstykkelse 4mm, og med ende dybde på 300mm.

Rørbukning

Vi udfører rørbukning i rustfri stål, fra Ø10-Ø90mm og op til 6000mm rørlængder, med mange forskellige radier.

Røroptræk

Vi udfører røroptræk i rustfri stål, og med vores eget udviklet optræksystem kan vi tilbyde optræk til særdeles fordelagtige priser.

Svejsning i Rustfrit Stål

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

UNDERLEVERANDØR

Korte leveringstider, hurtig ekspedition og høj kvalitet. Mangler du en underleverandør som kan producere emner i rustfrit stål, har du her fundet det rette sted, vores kompetencer inden for produktion og fremstilling af rustfrie produkter er stor, vi har speciale inden for produktion af komponenter til vindmøller, men kan også lave speciel fremstillede ting til fødevarer branchen, så lige meget hvad du skal have svejst i rustfrit stål kan vi være dig behjælpelig.MDS Stainless har de helt rigtige faciliteter, til fremstilling af emner i rustfrit stål.

Mangler du en underleverandør som kan arbejde effektivt og hurtigt, så er vi de helt rigtige, vores store styrke er at der ikke er ret langt fra at du kontakter os til produktionen er i gang, vi kan også lave haste opgaver inden for kort tid, så vægter du hurtigt ekspedition, kort leveringstid og høj kvalitet, så får du det her.

MDS Stainless kontakt os

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder